Резервирай
Резервирай
Заведения

На разположение на гостите на хотелски комплекс Sunrise са ресторант и два бара край басейна. В ресторант Sunrise се сервират закуска, обяд и вечеря на блок маса. Менюто е изключително богато – включва специалитети от интернационалната и традиционната българска кухня, както и приготвени на шоу кукинг блюда. 
Баровете край басейна предлагат освежаващи коктейли, безалкохолни напитки, бира и алкохолни питиета на български производители. Сладолед, дребни сладки и пици привличат малките гостите на хотели към пул бар Selena. 
 

image
Основният ресторна в хотелски комплекс Sunrise разполага е просторен – с елегантна зала и голяма тераса. Капацитетът му е 270 места.
Бар Sunrise е разположен до басейна и предлага освежаващи, алкохолни и безалкохолни коктейли, сокове, газирани напитки, бира, вино и алкохолни питиета на български производители. ...
image
image
Бар Selena, също разположен край басейна, е любимо място на по-малките ни гости и на всеки, който има нужда да се подкрепи между закуската и обяда или обяда и вечерята. ...

Вкусната храна, сервирана с вкус, както и добрите питиета, са важна част от почивката. В хотелски комплекс Sunrise те са в изобилие. Закуска, обед и вечеря на блок маса и два бара край басейна ви изкушават със специалитети от цял свят и с качествени питиета и коктейли. 

Ние ще направим всеки ваш момент...
уникален ~