Резервирай
Резервирай

All Inclusive програма 2024

All inclusive програмата на хотелски комплекс Sunrise е с фокус върху децата. Професионални аниматори с опит в работата с деца са разработили игри, забавления и занимания, с които развиват уменията им, подтикват ги да общуват и се грижат за доброто им настроение. 

Проверявайте информационното табло до рецепцията, за да разберете в кои часове се провежда детската анимания по време на вашата почивка в хотел Sunrise. Ако имате допълнително въпроси, служителите на рецепция са на ваше разположение. 

Докато децата се забавляват, възрастните могат да разпуснат с питие край басейна. 

 

РЕСТОРАНТ СЪНРАЙЗ
Ресторант Сънрайз е основният ресторант в комплекса. Ресторантът е с работно време от 07:30 часа до 21:00 часа. 

Закуска – 07.30 – 10.00 часа
Закуската се сервира на блок маса, включва комбинация между континентална и българска закуска, плодове, както и прясно приготвени палачинки на шоу-кугинга, богат избор на  топли напитки .

Обяд  – 12.30 – 14.30 часа
Блок маса, салатен бар, основни месни и безмесни ястия, храна приготвена на шоу-кугинг, десерти, плодове; наливни бира и безалкохолни напитки, вино и местни алкохолни напитки.
   
Вечеря – 18.00 – 21.00
Блок маса, салатен бар, основни месни и безмесни ястия, храна приготвена на шоу-кугинг, десерти, плодове; наливни бира и безалкохолни напитки, вино и местни алкохолни напитки.

 

ПУЛ БАР СЪНРАЙЗ

Пул бар Сънрайз предлага топли напитки наливни безалкохолни напитки, бира, вино и местни алкохолни напитки, алкохолни и безалкохолни коктейли. 
Барът е с работно време от 08:00 до 22:30 часа.

 

ПУЛ БАР СЕЛЕНА - междинни закуски

Пул бар Селена предлага топли напитки наливни безалкохолни напитки, бира, вино и местни алкохолни напитки, алкохолни и безалкохолни коктейли. 
Барът е с работно време от 08:30 до 17:00 часа.

Междинни закуски 10:30-12:00; 15:00-17:00;

Сладолед: 12:30-17:00


ДЕТСКА АНИМАЦИЯ
В периода 15.06 - 10.09.2023 год.

 

Wi-Fi ИНТЕРНЕТ
Wi-Fi интернет е достъпен в общите части на комплекса и е безплатен.

 

ХАВЛИИ 
При желание, на всички гости на комплекс Сънрайз се предоставят хавлии за плаж срещу заплащане на депозит, който се възстановява при напускането на комплекса.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Комплекс Сънрайз разполага с два открити плувни басейни, всеки от които с детска част. Ползването на шезлонг и чадър от гости на комплекса е безплатно.
от 08:30 – 17:00 часа – басейните са охраняеми (има спасител на място). След 22:00 часа къпането в басейните е абсолютно забранено!

При настаняването в комплекса всеки гост получава отличителна гривна, която трябва да носи през целия си престой, за да бъде разпознаваем за служителите на комплекса.

Всеки гост има право на пълен храноден сумарно в дните на пристигане и заминаване, тоест, ако гостът се настани след обяд и първото му основно хранене е вечеря, в деня на напускане има право на закуска и обяд. В случай на късно пристигане или ранно заминаване на гостите се предоставят т.нар. „сух пакет“.


ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:  0883209922